Mouse Tour : inchirieri autocare, inchirieri microbuze, inchirieri masini, transport salaritati


Inchirieri Autocare


Transport de persoane in trafic intern si international


Transport in trafic national si international

 

   S.C. MOUSE TOUR S.R.L. este o societate cu capital privat, infiintata in 1992, cu obiectul de activitate de baza transportul de persoane in trafic intern si international.

    In cei peste 17 ani de activitate am format o echipa de profesionisti punand accent pe profesionalism, seriozitate si flexibilitate. In decursul anilor am creat o legatura intre noi si clientii nostri bazata pe incredere si seriozitate.

   Datorita clauzelor de confidentialitate nu putem enumera corporatiile cu care lucram in prezent, dar mentionam faptul ca prestam servicii de transport salariati pentru firme multinationale cu peste 1000 de angajati dar si cu firme la care avem alocat un singur mijloc de transport.

   In ultimii 10 ani, pe langa inchiriere de autocare, microbuze si autoturisme in sistem rent-a-car in scopuri turistice, am pus accent pe transportul salariatilor la si de la locul de munca.

   Totodata am dezvoltat o ramura a transportului protocolar cu limuzine din clasa S si E destinata in mod special transportului delegatiilor oficiale. Autovehiculele destinate acestui transport sunt negre si neinscriptionate iar soferii sunt persoane fara cazier judiciar si vorbitori de cel putin 2 limbi straine.

   Noi incercam sa legam nu numai o relatie de afaceri intre noi si partenerii nostri, dar si o relatie de prietenie si incredere avand in vedere instabilitatea legislativa si invazia de oportunisti din acest domeniu atat de complex.

   Suntem o echipa dinamica si cu experienta, oferim servicii de calitate si consideram ca fiecare client este important pentru noi, indiferent de frecventa cu care solicita serviciile noastre. Un client multumit de serviciile oferite ramane un client pe termen lung. Am crescut constant in ultimii ani punand in fata interesul clientilor nostri.

Garantii

- Cu noi aveti garantia ca veti ajunge in locul dorit in timpul stabilit, fara sicanari si abateri costisitoare.

- De asemenea garantam cele mai mici preturi de pe piata, iar pentru contracte de durata oferim discount-uri semnificative.

- Va mai garantam ca in autocarele noastre nu impartim materiale promotionale proprii.

Copyright (C) 2009 www.inchiriereautocar.ro. All rights reserved.
Web Design and Programming by Lazar Pavel